TJA


Bo!"

Idag har jag tränat muskler jag inte viste att jag hade. Jag, Johanna, Oskar och Gurra va uppe i baken idag, mycket slit men efter några om och men så stog jag upp. Men försmå boots var det inte allt för lätt, tårna somna så jag trode att jag skulle bryta dom om jag rörde på dom.

Åkte till Järpen och hämta mitt paket jag fick av mamma och pappa på eftermidagen, i det jätte stora paket fann jag, 3 tjocktröjor, 3armband, ett halsband, godis, norrtälje tidningen (?) , troser, strumper och vantar ;) Kanon!
Men eftersom att det är jul så tänkte jag att jag köper lite julklappar till mig själv också, det blev : hårfärg, jeans, koffta, Linne en tunare tröja. Jag är nöjd.

För övrigt mår jag bra. ganska ont i ryggen men det är en gamal dålig vanna. höhö.

Imorgon julafton: Börjar dagen med en tidig frukost (8) med alla arbetstkamrater, dok så går jag bara upp 7 timmar tidigare för jag börjar 16.00 käns mindere kul, men det blir väl att gå hem och sova efter.






Naken vardag

Första dagen i baken imorgon då, tror ni att jag längtar eller? har inte hämtat ut min bräda en men lånar Odes.
Och imorgon skulle det inte vara så kalt heller typ 10- så det är gött. Sen på eftermidddagen ska jag och Eskil in till byn och hanlda lite grejer, jeans, hårfärg osv. Sånt sjukt shoping begär nu har fan inte köpt något till mig själv på typ 3 veckor.


Jag saknar

MIA :D

TEAM Trillevallen


Hur snygga är inte dom här tröjorna då?
Jag, Hedda, Eskil och Ode har fått dom nu så jävla nöjda. Wiie.

Här är det typ -30 grader och blåser sjukt kalt, inte så att man vill vara ute direkt, ettag funderade jag på att sluta röka för att det inte är värt att gå ut, men senare kom jag fram till att det visst va de.

alla i personalen gick en brand utbildning, jag sitter och biter på en penna och biter bort min lagning på framtanden, det bästa av allt är att det inte finns några tider hos tandläkarn förens i Januari, Ode tycker att jag aldrig skulle laga de.(sista bilden)

Jag har vart nära på att köra på en älg, när jag körde alla fyllon här om dagen och deras reaktion från baksättet,
"WOOOW en ääälg, aja men ialf vart var vi ?"

Pratade med LQ igår och längtat tills han kommer så jag får träffa honom. Känns skönt att få vara med någon som jag känner.
 
Jag saknar Melina jätte jätte mycket har inte pratat med henne på typ hundra år (2 veckor). =(
  







Woop Wooop

Jävligt kass uppdatering i know!
Men är ialf i åre nu, det rullar på, hotellet är kaos massa prylar över allt, arbeteare som målar fixar el osv. Käka upp halva tanden idag, finns inga nya tider förens i januari, GREEAT :)

Sverige

Så skönt, ikväll åker vi till trillevallen, har längtat som fan. :) Nu ska det städas i lägenheten sen blir det jobba några timmar sen bär det av. Och när jag är hemma i sverige ska jag prata AS mycket i telefon höhö.


Klad :)



Nu tror ni att jag bara städar, och nästan så är det. Jag serverar bara på helgerna. Ska jag vara helt ärlig så är jag sur på M för att jag vart hit lurad, kunde lika gärana vara hemma för så kul är det inte att städa. Idag så tyckte dom att vi skulle putsa fönster igen, nej tack, as kalt ute och det blåser så vi strejka på den och torka av alla tavlor som inte äns var damiga. Jaa jo, det är jävligt lätt förtjänta pengar, men va fan!

Och nu är jag till och med ledig två dagar, suck och stön. Vad fins det att göra i breckstad NADA!







bild bomb


#

Vad tror ni att jag ska göra idag ?

JOBBA
hehe

Idag blir det fjöset med Ode sweet dude, lilla Eskil får köra julbord i huvudhuset. :)

haha och igår beställde vi lite mer sköna kläder, haha men kan inte spräcka covern än.

Sen är det en grej va, tycker att det är så tragist att skit sncket kommer hit, ni är tragiska!!

På lördag

Är så jävla less på Norge, norrbaggar är fan duma i huvudet, alla är retards utan att överdriva så fattar dom fan NADA!! Men ialf, så åker vi till Åre på Lördag, längtar!! Nu blir det film sen sova, börjar inte förens halv 5 imorgon och det är rart!

Hell yhee



När jag öppnar mitt paket med detta så kommer jag fan hoppa i taket ;) WIIIE !!!!! Längtar som fan

Tja suckerssss ;)


Idag har det vart min första lediga dag så det fira jag med att sova till 2 kolla på en film, käka, ner på byn köpa en ny tandborste, cola och godis ;)
Har precis duschat och dricker kaffe och lyssnar på musiko. Har hittat New Moon också så håller på att tanka den så hoppas på att den är klar så jag kan se den ikväll, fett segt internet här så tar flera timmar. Suck!!
Jag är ledig imorgon också, då tänke jag gå ner på byn och sola, tror ni jag är blek eller? rätt svar: JA!

Yhe yhee, ha dé.







Gult är fult



HAHA!



Vi har köpt bil ;)

RSS 2.0