possposs

Good morgon suckers ! idag blir det jobb jobb krök :) Först jobbar jag mellan 11-14 (eller om det va 10-14 höhö) sen börjar jag igen 16-22 sen blir de krök OM jag får gå 22 annars blir det nog inte de. Ledig på söndag och då blir det bräda :d





Ey



SÅ här fin i håret va jag en gång i tiden :(

Älskar mig själv


BLÅsigt

Idag har jag haft väldigt blåsigt uppe i norr MEN dok väldigt roligt ialf, först jobba jag i backrestaurangen satt mästadels och fika men lite nytta gjorde jag också, jag skotta hela jävla altanen fast med hjälp av johanna, erik och markus.
Och då med tankte på skotta så börja jag tänka på när jag bode i kompaniet och jag ligger och snackar om att vi behöver en skott och thessan fatta direkt att jag ville ha en snoskyffel, va fan en SKOTT, säger man inte de om folket i skottland hahaha. ROLIGT!
Men ialf, efter jobbet så åkte jag och johanna ner till granbyn Undersåker och handla munkar, mjölk, oboy och cola, för att man måste ha fika efter en eftermiddag i pulkabacken, det är ju det som lite är grejen. Vilket falla som hälst så åkte vi två åk och kom fram till att vi ville ha en pistad backe + en pistör som står nere och kör upp oss hela tiden för då skulle man orka mycket längre, så det står på våran önskelista nu, haha! Efter det så byggde vi en jätte fin snölyckte som jag tände för en stund sen men den slockna dirr. Sen va det fika daxs + stor städning  så nu kan man gå barfota i halen.

och nu ligger jag och glor här och funderar på att sluta skriva för det blir så sjukt jobbigt att läsa det här, orkar inte änns läsa igenom det själv. 

Morgondagens planer är följande: Åka bräda. Bygga en snögrotta. Måla fiskar i badrumet. :)


va tycker ni, blondt eller brunt??

b

TJA


ltå



Livet i trillevallen knallar på, jag jobbar mästa dels i backrestaurangen. Trevligt trevligt, mkt trevligt.
Brädåkningen går bara framåt, är en sån naturbegåvning, visst?

Btw, har blivit brun hårig på cupen också. Bilder kommer typ imorgon.
Och en liten förklaring till det är att jag vart gul hårig så jag tänkte att jag färgar en ljusbrun och sen gör slingor, den bruna va inte så ljus som jag trode så jag är mörk brun och inga slingor. haha får se hur det blir med slingorna. Lite löshår på det här skulle inte vara helt fel ;)

Snabba cash

Hej hej hej hemskt mycket hej!
Idag har jag jobbat i Backrestaurangen rooooligt, sen på kvällen va personelen och kolla bio, snabba cash blev det, helt okej rulle.

Och imorgon blir det jobba igen, läntar till söndag för då ska jag åka bräda med min nya jacka hoho


Sjuuuuuk




Jag har blivit sjuk :( Jätte jobbigt, ska jobba i 5 dagar till sen är jag ledig i typ en dag sen tre pass till. :(
Jag är ju jätte jätte sjuk, jävla ode som smittat mig.

Jag är fett ledsen på M för att hon inte kommer den 28onde. Läntade ju som FAN!

Jag tycker så synd om mig själv så jag inte äns kan blogga :(
HEJ DÅ

Äntligen

Har jag fått lön, och vad gör man inte då ? jo betalar skulder och shoppar ;)

Jacka: skistar
termobysor: skistar
T-shirt: skistar
Burton tröja: Stadium
Jeans: JC
Armband: JC

SWEET

Sen köpte jag garn också för jag ska göra en hemlis




PUSS PUSS




Lisa


wiie

Hej hej hej!!!
Idag så har jag åkt bräda och jag börjar bli jävligt grym, hoho. Men nu kommer vi till dagens höjdpunkt, jag fick åka snöskorter och det kan vara bland det roligast som finns, Fredrik skulle försöka skräma mig genom att höra fort, (höhö) va bra det gick, INTE. Åkte upp till topppen på fjället och det va så ballt. Så nöjd har tjatat om det hela jävla eftermiddagen och ja, nu lite till. hihi.

Imorgon ska jag ringa min favorit bärgare (efter wenne) på asistanskåren för lilla osckar har kört av vägen och den vill inte komma upp, och eftersom han har bärgat mig förut så tänkte jag ringa han och muta han med en hamburgertallrik (:

Livet på trillevallen rullar på den vanliga hetsiga takten fast vi inte har någora gäster. Imorgon blir det backrestaurangen för min del med ode, roliiigt.

Vädret då? Jo tack det är inte så kallt nu bara 15-20 blåser lite men det är nästan "varmt".

Och nu d? ska jag vänta på att mina sängkläder är färdigtvättade sen sova

Ha det !!!



Sen försöker jag få hit den där fittjäveln och det går ju bra, NOOOOT!

Såå KUL








Synd bara att Emelie vart för full så hon glömde att ta kort :)
Annars var det stööört kul såå braaa :D



-30

Det är helt sjukt kallt här, igår grät jag nästan, det är inte värt att gå ut o röka, fryser fan ihjäl. Jag ska köpa den fettaste gose jackan du kan tänka dig och alldrig fysa igen. BRRR



Ptss;>



Hej hej hemskt mycket hej!!
Idag har jag jobbat i back restaurangen svin kul, killen jag jobbade med hande värdens sötaste hund, en "varjhund" typ och den va 12 veckor , sååå söt.

Men idag ialf har jag nog inte garvat så mycket på länge, ode satt och skröt om vad hon var bra på och det va då att hon kunde dricka vatten as fort, självsäker som hon är så utmanar hon Eskil och vem tror ni vinner JOO Eskil hela personalen satt där och börjar as garva.
Ode mår seriöst dåligt och bersättar för mig att när någon frågar vad hon är bra på så säger hon alltid att hon kan dricka vatten as fort. SYND! Eskil va snabbare haha :D

Men men.. back restaurangen imorgon igen hoppas det är 30- imorgon med för då är det ingen som pallar att åka = minder jobb;)

Och på torsdag ska hela personalen gå och kolla på Hoffmaestro. Aa melina jag vet att du är fett svartsjuk nu :) HAHA


Nu blir det en gång till ett nytt försök att kolla på Slimsussie för jag somnar gämt när jag slår på de . hoho

GOOD JÄVLA NATT

hej då

HEJ HEJ HEJ !!!

Bräd åkningen går framåt är nästan bäst i helta trillevallen snart, NOOOT!
Jag är trött som fan efter nyårs helgen och jul och allt skit. Jobbat 24-7. Öppna inga julklappar på julafton, missa 12slaget på nyårs afton osv, men det är ju gött :P

HA DET GULD!




RSS 2.0