jämna plågor

men duu, nu sitter jag här på min altan med en sjuk melina som inte vill vara med på bild. tråkiigt.
hur som haver så börjar tiden rina iväg så jag ska till att göra mig iordning och hjälpa mange och anna panna att duka inför kvällen och fixa de sista till 6-kampen osv.  Sen har jag vart och shopat lite idag också, en vit tröja/blus lite armband och andra livs viktiga saker. Sen kan jag berätta en sak som hände igår, jag skulle gå ner för en trappa men efekten vart att jag ramla ner för den sitandes på rumpan och idag har jag såna smääärtor efter den lilla olyckan. Ebba jag vet att du garvar men det är inte roligt, vad tror du eva dahlgren hade gjort ??? säg, jag måste fan få veta.


tröööt

as arg för att jag är fett jävla kuk trött hatart. Lisa fick lite för mycket av det goda igår skulle man kunna säga.
Att rekomendera: Lustiga huset på grönan när du är ful. Har då aldrig garvat så mycket.
personal fest ikväll måste vila lite så man orkar määät.


Jag och steffe (:

Allå

Det var ett tag sen sist, men så tänkte jag för att få igång det här så har jag köpt en ny dator (blogg dator) som alla proffs säger. 10" svart, skit söt :) Så första uppdateringen från den nya datorn.

Jag sitter på lilla fabriken och äter frukost, sov nämligen hos elin pelin inatt. Mia kommer snart och tar en kaffe sen kommer höjdpuinkten på dagen EBBA kommer och sen eftwer det kommer höjdpunkt nr 2 ORRE kommer. helt sjukt ju. Vi ska gå på Grönan och kröka lite sen blir det opra källarn, roligt.


tumtum


Bäst.t.t.t


RSS 2.0