Mja





Lisa och Johanna :) En dag på jobbet, vila i varje rum;) haha

KÄPME GREAT!

Har typ inga trogna läsare, haha. Men men, min blogg kanske inte är så kul nu när jag bara jobbar hela tiden, men uppe i åre hoppas jag på mer uppdatering och mer bilder.

Men men idag har jag bara jobbat 6h skönt, men sen ikväll blir det nattvakt med brudarna, en gäst på hotellet = bröllopps sviten och spa RART, GÖTT eller KÄMPA GREAT ;)
Lägger upp lite bilder från de kalaset ikväll eller imorgon ;)

81

haha har jobbat 81 timmar på en vecka, lilla lönen + att det är halv skatt i November i Norge för att man ska kuna köpa jul(e) klappar.

Städ Lisa ;)



Städ Lisa med städ trofflor ;)S

Vero Moda

Jag har hittat en vero moda :D aha annars finns det inte ett skit i den här jävla byn.

Jobbade från 16.30 till 12 ikväll, skönt att vara lite ledig och kort pass för en gång skull. Imorgon börjar jag 9 och ska städa rumen, sen blir det att jobba i restaurangen på lunchen och kvällen. Och sen fick jag reda på idag att vi ska ha perssonal fest på en "nattklubb" på byn på söndag. Sweeet:) Ha de !

Att fylla 19år

Är som alla andra åldrar ingen skilnad haha, värsta födelsdagen i mitt liv, fira med att jobba i 12,5h fick en kram av kalle och många grattis men vi får inte glömma att jag fick en liten choklad bit av Gerda (driver hovde gård). Tack så mycket för alla gratulationer, första grattis var av melina, fick dok påmina henne men det gör inget ;) love u honny.

Idag kom tjejerna från GBG lisa och johana, go o glada tjejer, ska ner på byn med dom imorgon, köpa en present till mig själv, typ ett par skor om jag hittar några haha, ska tvätta imorgon också, börjar inte förens halv 5 skönt, men dok så är hela jävla restaurangen bokad på kvällen så kommer få springa arslet av mig. RART!

Men nu blir det film och sova (: Puss o kraaam

MIN STALKER!!!





Här är han min egna stalker :) Känns kul att någon bryr sig :D haha. PPP= puss på patrik :D

Hörs sen ska jobba nu jag :)

SAKNAR STOCKLYN :(:(:(:(:(:(

ina säger:
-nää ärligt nu tj
-nu får du fan komma hem
-saknar ditt fejs

DUDE!

Boo, idag har jag puttsat 100 fönster, + lärt mig att bädda en säng, det tror jag min mamma uppskatar :D HAHA




Och där är 2 av rumen :D sjukt mysigt :D

God morgon suckers!

Jävla skit by jag har hamnat i då, för det första så blåser man bort, igår när jag gick till jobbet så rengna det på de, och var dyngsur efter 300m :O för det andra, inget är öppet en jävla söndag, det ända jag hitta va en kiosk som sålde cigg, HELT SJUK!! Och nu håller jag på att svällta, ont över allt. Men igår berätta dom att vi har P rabbat på spa, och då blir det de priset som man betalar i sverige :P haha.

Det börjar bli lite dålig med bilder nu när ajg inte har systemkameran och melina här. Och det suger :(

Nu ska jag lägga mig och dö ett tag tills jag börjar :) Hej då !

God natt



Smärta:O

Sååå sjukt ont i mina fötter, 10 timmar idag då, hela dagen ob, älskar norge ;)

här är lite bilder på den 3 restaurangn som jag jobbade i ikväll, där kör vi bara 3, eller 5 rätters färdig meny + vinpacketet. Så jag hade en 10 och 6 idag, gick bra, dok så ska norrmänen försöka vara roliga och dra "sverige" skämt som vi kör som norge skämt, Kul, NOOOT?! dom är så jävla spåniga här så det finns inte, sen fattar man inte vad dom säger heller och det utnytjar dom också.


Ena delen, där gammla göselstaken va, (onödigt vettande)


Och här inne stor kossorna





Så, så ser det ut :)

Om det skulle sluta blåsa här skulle alla ramla

Aa jag skämtar inte, det blåser som fan här och det blåser tydligen jämt, roligt! En arbetskompis berätta att han skulle gå från centrum (10min) och det tog 45min för att han var tvungen att gå omvägar mellan husen för att inte blåsa bort typ. haha, helt sjukt. Sen eftersom jag bor nere så märkar man inte det lika mycket men manne som bor högsupp trode att taket skulle blåsa av någon natt. haha.

Planer då, städa, duscha gå och käka sen börjar jag 3 då ska jag och en svensk tjej köra 5 rätters sen bar :) Kul kul!

Nu ska jag fortsätta, hörs sen PUSSS(L)

Hej sötnosar :)

Först så längtar jag inte hem, bara efter er :(

Idag så började jag 11 slutade halv 1 sjukt ont i fötterna, gick bra, lite svårt att fatta vad dom säger ibland, med det är bara att lee (: haha! Åt sjukt good mat idag igen, hemma gjord ravioli med champinioner, rödlök, rukola? och kykling. Sen hade vi 120 bokade totalt så vart endel spring + att vi var under bemanade och 1 som kunde kassan och alla rutiner. höhö, bara att inprovisera. När allt var klart var det att gå upp till baren för ett glas vin, och nu är jag sjukt trött, ska sova. Börjar 3 imorgon, så kommer skriva lite mer imorgon och ta med bilder :)



Här är restaurangen i Huvud delen (:



och där är entren :)

Stalkers ?!

har precis kommit in till min lilla lya efter en trevlig kväll med nya arbetskamrater, först käka jag lite mat, och dra mig baklänges den godaste laxen jag ätit med en fräsch sallad. Lovve it ;) Sen gick jag ett varv på byn (mindre än norrtälje) köpte cigg för 70kr haha. sen gick vi tillbaka och drack mer vin, snacka lite skit med alla, och alla är jätte trevliga, många svennar så jag fattar vad hälften säger, hehe. fick se en hälleflundra på 20kg, haha största jävla fisk jag sätt. hehe. Drack lite mera vin , och nu är jag här. ska bädda rent sen sova börjar jobba kl 11 imorgn, ska bli sjukt kul, får jobba lång direkt, RART!! ananrs finns det fan inget att göra mer än att dricka vin (: hihi.



Här är fisken sjukt stor, Norrtälje och era små hälleflundror släng er i väggen ;)




hergården på kvällen, så jävla fint så här ska jag bo när jag blir miljonär :)




Här är bilder på ena restaurangen, "gammla ladan" sjukt mysigt, såg en mus idag och då var det ett jävla liv på servisen hahahah. Men ialf så var det här vi satt och chilla idag, imorgon vet jag inte vart jag ska hålla hus, är så sjukt stort, ska försöka ta lite mera bilder imorgon, men nu måste jag sova (: hörs imorgon bitti, PUSSSSSS

trött / hungrig


Så hit jag ska och min melina (: Bokat och klart!!


Norge


Nu är jag i norge och här fins det internet fett skönt :) Har kollat runt lite och nu sitter jag bara och chillar med älskade internet (: hihi. Börjar bli sjuk hungrig så glider upp dit och kökar snart(:

Puss o Kram




Hergården jag ska jobba på i norge :) Ska ta lite mer bilder inne imorgon eller ikväll:)



Här är mitt vardagsrum, hihi. är en renoverad källare med 2 rum, kök osv, och uppe bor det några andra, så här ska jag bo men nästa vecka kommer 2 tjejer till från GBG (:

åre


Här har ni lite bilder från igår. Det vart bättre igår när jag fick lit granar så vågade gå på toa själv och duascha haha:)

Shysst altan va ;) ahahha NOOOT!!


heeej

Aaa, tågresan gick väl bra, sov ju inte så rart haha. Kom fram till åre då kom Manne och plocka upp mig, åkte till Trille och dumpa lite grejer, sen åkete vi och tvätta och besiktiga hans bild, tillbaka till trille, tog en fika, sen dumpa han mig på ett hotell som är obemannat, jag är helt jävla själv på hotelle KUL JUL!! haha finns inget internet för det håller dom på att bygga om, och ingen tv. Dusch och wc är gemensamt med alla andra på hotellet och eftersom att det inte är en tjäfft där så vågar jag inte gå på toa, haha. Får se hur jag ska våga sova där. Försöker tvinga Aspen och hans tjej att dom ska vara med mig, får se hur det blir.

Nu sitter jag ialf på något hak här i byn har precis käkat en kycklingsallad jätte god, hihi. Och nu ska jag nörda lite medans jag kan :P haha. 

Sen börjar min telefon cp också, så kan typ inte ringa,:( hehe. Men men, imorgon blir det ialf norge (tror jag) hehe. Yhee yhee, hörs imorgon eller om jag hittar något trådlöst internet på hotellet. hoho.


PUSS

hej : tjorven

när du läser det här så sitter jag antingen bölandes brevid dig, eller så är du på tåget eller kanske i norge eller fan i åre. Inte ens gud själv vet vart du ska ta vägen. Du är som vinden, borta, kommer, går, osynlig, men du finns alltid där. Shit, det känns som om detta kommer vara ett avskedsbrev eller något. Eller typ som om du har dött och jag sitter här "baäeaäwä"" inte kul. Min vardag gick ut på att vara med dig, mer eller mindre. vad ska jag göra nu? Det är fråga shakespare aldrig tog upp; vad gör man när ens älskade försvinner? Näj nu ska vi inte sitta och gråta utan tänka frammåt. Tj kommer vara fett rik när hon kommer tillbaka, och det är ju självfallet att hon kommer bjuda mig på massa fräna saker som tex; en åk tur till göteborg? vi kommer ju antaligen inte ner dit på tag. Sen kommer du vara skyldig mig en tripp till fjällen, en preimär av new moon (lycka till tj) och en kräfta och massa vin. Det kan du suga på. Sen en hel MÅNAD ska vi vara ute och fotografera. Men jag behöver inte vara med dig 24/7 för att du ska veta att vi tycker om varann väldigt mycket. Nu har du en del att läsa, och det är bara att köra på. I LOVE YOU. PUSS.


puss från mig, melina alltså.

#


Nu är jag klar




Klar för att åka, är jätte jätte nervöös, iiiie, Ska äta heta räkor med familjen och så, sen ska jag försöka träffa alla innan jag åker (; PUSSSSSS

Minder än 12 timmar kvar!

oooh, fett nervöös. heheheh

24h kvar!

motligt nervös jag är nu då, hihi, sista kvällen i min säng inatt bara en sån sak :O Hur ska jag klara mig utan den?
har pakat och donat lite nu på kvällen och jag har stooooora probelm, får inte plats med hälften jag ska ha med mig till Norge i min väska, och då har jag halverat allat jag tänkte ha från början. sen är det så drygt när lite är i tvätten. Tänk er själva få ner hela ert liv i 2 väskor, klura på den ni så förstår ni hur svårt jag har det just nu :o Skönt att man  inte åker till ett I-land ialf finns ju att köpa om jag skulle glömma något.

Sen kommer jag typ inte köra bil heller, åååh ! jag älskar ju att köra bil. BTW: STORT GRATTIIIS TILL MIA SOM KLARA KÖRKORTET IDAG!

Och om mina planer håller så kommer jag typ hem i mars/april och åker vidare i april. Så nu har jag värsta, värsta resebloggen ;)

5h

efter 5 timmar på ICN så är jag äntligen hemma, stort tack för hjälpen (:

Nu är jag med melina vet inte vad vi ska göra, jag ska nörda lite till, sen gå igenom min pakning. Nu är det inte långt kvar :)

Vill tillbaka



ICN

Aa hej! vakna vid 11 av att någon höll på att blåsa löv mittemot, taaack!! Bortatänderna sen drog jag direkt till Sebbe på databutiken är kvar här än, köpte med mig ballerina. (: Nu har Sebbe massa kunder så här får man ju inte 100% hjälp. haha. Nej då, det blir nog bra, sitter och kollar på bevakningskameran nu och det är bara två pers kvar en brud så den här kan ta tid ;P höhö.

Igår spendera jag mästa dels med mia, va hemma hos Manner och drak kaffe, sen hem till mig och glo på nootbook, den är så jävla bra, ledsnar aldrig på de. Ska hämta melina när hon slutar, jag är sugen på tonfisk (A) hihi ovanligt. hehe. Blonderade håret igår också, och det vart bra. Tur att man har M med så man inte blonderar av allt hår. hon har knepp till allt :) Det funderade jag en hel del på igår också, vem ska färga mitt hår när jag är borta :O, jag tycker inte om att gå till frisörer förutom lena (lynnisens mamma) hehe

Hörs senare Pusss


hej hej hemskt mycket hej

Nu ska jag blondera håret. (:

GM

kl är 10 och nu snart ska jag ge  mig av och jobba. Har fixat en lur nu me (A) Wiiiei., så den hämtar jag på måndag. kom ner till piren om ni har tråkigt, för det kommer jag att ha. höhö.

jag med extra allt =)

Aa min kära vänner, idag/kväll har jag hunnit med endel. först åkte jag ner till piren och snacka lite skit med dom, sen lekte jag med mamma, åkte till rimbo träffa lynnisen<3 satt hemma hos hennes päron enstund också och snacka lite skit med dom. Sen vart det att åka tillbaka till rimbo hämta bilen till statiol snacka lite med johan och köpa pingvinstänger, 3 för 10kr ;). Sen avsluta jag kvällen med att träffa en idiot. Mysist (: höhö. Imorgon blir det att jobba på Piren en sissta gång sen vet jag inte, kanske åke och våldgästa familjen manners på en kaffe. =)
Japp men nu blir det sängen =). Puss och Kram




Här är min söta lynn för några år sen, SÅÅ JÄVLA GULLLIIIIG :D

New in

Bärbar dator ;) Som ni kanske kommer ihåg så vart min dator snodd när jag borde i kolektivet, och då har pappa tagit ut en ny på försökringen typ nyss så jag fick den :) LOVIT!! så kommer ha lite kontakt med värdlden när jag är på min lilla tripp :D

:'(

Brööööl, kommer sakna melina som FAAAAAAAAAN!!!!!!


Norge/åre

Börjar bli jätte nervös hur det ska gå med min lilla resa nu när jag ska åka "själv" känner ju ingen. Kanske är en fördel men skulle vara rart att ha med sig en vän så man inte blir helt själv ibörjan. Tänker inte sumpa någon chans nu, sist jag fick erbjudande om att åka på sesong var i början av sommarn och då skulle jag få åka till Korsika och jobba hela somaren, det kan jag ångra idag att jag sa nej till, så kommer ångra som fan att jag inte åka om jag säger nej nu. Synd att allt vart på så kort varsel fick reda på det i går lixom, och tacka ja direkt, hehe. Men va fan det här blir säkert en skit rolig resa (:




Synd bara att  jag inte har någon fungerade mobil första månaden höhö, ska köpa en första lönen som ramlar in på klontot :P Om det inte är någon som har någon att sälja :D

Klad


hooh


Hejhejhej!!

Idag väkte mamma mig och tyckte att vi skulel gå ner på stan ja jo visst,
Så new in, skor att jobba i, nesesär, torschampo, dusch vantar, tvål och lite blandat från apoteket :)

Och nu ska jag kör mia till sin mamma för hon är sjuk, ska försöka få tag på Sophia som ALDRIG svarar!!! Leka med Lynnisen senare när hon ringer, sen vet jag inte, ska nog åka till Piren också och kolla om jag skulle jobba imorgo, Sen ska jag kanske träffa A också om h*n ringer vill säga :)

Krya på er  Puss puss


God natt

Nu blir det sängen, vart jätte trött :)


Det här har jag roat mig med


I typ 30 min, mamma ville ha lite hjälp, och eftersom att jag är en hjälpsam dotter så självklart mammi.




Lätt match !




Jag kom fram till att det inte så svårt att paka när man ska vara borta i ett halvår ;) Allt ska me ;) haha.

(::::


Fyyy faaan va KUUUL!!!

åker till norge på tisdag borta en månad direkt till åre borta 4 månader till ;) SAKNAR MIG INTE FÖR MYCKET ;);)

FU !!


Smoke me kills !½



;)

Men tj, sluta var dum mot henne
- men va? jag snackar ju för fan inte ens med henne!

Too good to be me

Jaa statistiken går sakta men säker uppåt, så jag får väl skriva lite så det inte blir så tråkigt.

Idag har det inte hänt så mycket som vanligt hehe, arbetslös är ett heltidsjobb. Men snart bär det av till trillevallen som jag länktar som fan efter :) wiiie!! Jag, stock och M har käkat tonfiskmaka, as usual. Och ikväll blir det att fixa lite med bokföringen osv. #hö. Sen är jag väl med m&m.



Schack Matt


Jag fick jobbet

 

 

 

Tror ni jag är  glad eller slippa den här skit hålan WIIIIIE :D


Maskerad ?!?

Yess, på fredag, på fredag, maskerad, maskerad, på campus, på campus, med mia, med mia. JAJAMENSAN och vi har en grym outfit. Men kan inte säga :( men ni kommer att få se :D

Kreativ#




aa, syde fast de i leginsen, vanligt jävla halsband från H&M. Tack för idén stock ;)

Mangel jävleeel DEL TVÅ!!!!

SKIT GREJJJJJJJEEER!!!!!!!!!!!!

Vaknade 9, upp ur sängen och förstöra min skönhetsömn pga en mangel. Åkte till piren mecka i sär hela skiten och det var inte lätt, ((<är det någon som har några funderingar över hur en mangel är uppbyggd och fungerar så är det bara att ringa eller maila så ska jag besvara era frågor så gott jag kan>)) Ialf så fick jag låss tyget och åkte hem och sydde om de, montera tyget igen och tror ni det funka eller ??? Svar : NEJ! Det blir ju inte platt. =O. Efter många om och men så vart det ialf någelunda och så gjorde jag klart allt och åkte hem.

Någon timme senare ringer jag Mange och skulle prata lite om schema och vad tror ni han berättar, att han har haft sönder mangeln.,,,. =) ROOLIIIGT!!!!!!!!!!


Vuxen poäng till mig #



"Dödligt godis", och "mamma sa att jag va sjuk"


Min nya grej, läsa läsa. Bra bra!!!

Mjukisdressilidressi***



Som alla bloggare så måste jag också lägga upp bild på mjukisdressen. *assssg*

Mangel jävleeel

Jaa eftersom jag är så duktig på att mangla (Nooooot) så måste jag åka till jobbet imorgon och försöka att laga en mangel. Det var på grund av mig Mange skaffa den också, och nu så är det jag som har sönder den, otipppat!!!

Jag lovar att berätta hur det gick men nu måste jag sova. Pusss


Nya skoooor :)


Eeeiiy


Har vart nere på byn med tjojorna och käkat lunch/middag nyss och så kom jag på att jag fan skulle jobba idag haha. Så ska sminka mig lite fort nu och sen åka till jobbet (:

Hörs sen PUSS


Jag och Johan :)





21 timmar i bilen

Och jag tycker att det är SKIIT jobbbigt att åka bil så länge, när vi åkte dit va det jätte fint väder så då var det kul, men sen när vi åkte hem så va det hur jävla mycket dimma som hälst, helt sanslöst. Vi skulle stana och tvätta rutan, då är det istappar typ på bakspeglarna och på dimmljusen. Stanade i Hudvik och träffa Elin som hade en jätte fin lägenhet, saknar henna. Så nu ska jag tvinga med melina dit :) efter Hudvik gick det ialf att köra fort för då var det ingen dimma, plusgrader, viltstängsel och inga andra bilar. Max i uppsala SÅ KLART! In på statiol fick en tvätt till bilen för den såg ut som fan haha.




Så lite fina bildet tycker jag :)


Så söt va bilen när vi kom hem



Tjaarååå


Nu drar jag!!!!





Sova :)

Nu blir det sängen för imorgon bär det av till trillevallen med bästa Johan :) Så imorgon blir det ingen vidare uppdatering så ni slipper spamma mig imorgon. Sov så gott alla sötnosar!


. I'm too sweet for you .


Städning

Jag fick damp och börja städa eftersom att våran städare typ sket i att städa mitt rum i torsdags :S ööh!!
Så jag har ialf städat ur garderoben, damat och nu är jag klar, men golvet får fan hon ta när hon kommer på tordag, betalar ju för att hon ska städa Haaaa!!!

Sweet:dude

Är det någon som gillar mn nya header???
Nu ska jag åka och ta hand om min lilla melina :)


mtv/ica





.


TONFISK



JAG ÄLSKAR tonfisk maka ala Rhodos :)

Aa hej :)

Jag och melina kom aldrig till GBG :( men vi va på IKEA i uppsala. Jag köpte inget men det gjorde Melina :)

Men nu ska jag äta något svällter.

Pusss



Aaa, blir glad av den här


God jävla natt :)


Nu blir det sängen, god natt alla suckers, imorgon bjuder jag och S på GRYMA bilder ;)
Puss och kram



Horny like a rock star




Nu blir det Trädgårn ska kolla när Saba spelar.  Sen ska jag hem och läsa min book och sova :)

Hörs senare =)

trevlig helg sug och svälj ;)

GBG

haha aso jag mår som en påse skit med hål i idag, (efter vacinet tror jag) och melina är reatard och får mig att små skratta lite för mig själv. Hon har gidrat om gbg typ hela den här veckan och nu ba- asso tjoven har bara en plupp bensin kvar så vi kan inte åka till gbg :O AHAH jag vill inte till GBG MELINA !!! :)

@woork

Har en lite praktikant här idag som hjälper mig för jag är typ förlamad i armen fett ont :O

Men men, planer för kvällen vart jobba ialf, eftersom jag är en såå snäll medarbetare så säger jag ju inte nej Efter jobbet blir det trädgården för att kolla när Saba spelar kul kul, sen blir det att läsa boken är helt fast haha. har kommit halvägs nu så tänkte försöka bli klar i helgen (: såå nu ska jag jobba, pusss


good morgon fredag :D





Idag är det jobb som gäller ska vara är om 15 min hehe. så hinner inte skriva :) Hörs sen PUsssss

Sthlm

Snabb visit inne i stan, donke, löshår. När jag kom in till byn igen tog jag svininfluena vacinet så nu ska jag väl inte dö än på ettag tycker jag (A). Ska läsa Gömda nu, så jävla svårt att slita sig hehe.


GLÖM INTE TRADERA IDAG

http://www.tradera.com/Pals-vast-auktion_101197206
http://www.tradera.com/Skinnjacka-auktion_101197314
http://www.tradera.com/Adidas-troja-auktion_101197391

God morgon alla söta :)

Låg o lästa till 4 i morse, kan inte slita mig från den där booken :P haha.

Idag ska jag åka in till sthlm med melina och jasmin för melina vågar inte köra inne stan  :P hehe
Gullunge (L)

Så är planen gå in på Stocklyn.blogg.se så kanske hon mobilbloggar :) Puss


Nu blir det sängen

Ska läsa lite innan jag somnar också (:

Tänkte försöka gå upp i tid imorgon så jag hinner med att göra något vettigt :) Hörs imorgon.
Puss

TRADERA

Kolla in dom här ;)

Päls
Adidas
Skinnjacka


NU är jag äntligen klar

Ont i nyporna men det blir bra hehe, nu ska jag och M kolla film tror jag men först åka och handla cola :)

Kram

Nu är jag hemma igen från tandis, ska dit igen den 20onde för att fixa lite mer. Har slagit ut dom för 3 år sen så det är jävla mycket jobb med dom :(

Nu ska jag fixa löshår på mig (:


God morgon



Vaknade nu av att Lollo från jobber ringde och fråga om jag kunde jobba, mjaa (A).
Nu ska jag till tandläkarn sen sätta löshår på Mia så det kommer blir en Lååååång dag

Puss

Te, Gömda av Liza Marklund och sängen =)





Har inte kommit så långt i boken, bara ett kapitel men än så länge är det bra, redan spänande och det gillar jag. hehe

Mia- VA? läser du en book

Goooodnatt alla (:

Är det någon som läst den ?

somras


eee tjaaa :D


Baka en liten kaka:)

Melina fick n*ger görat ;)




OCH RESULTATET








()


HELA NORRTÄLJE KOMMUN ÄR FETT RÄDDA FÖR







Lyyckliiiing :)


Elin är söööt :)




Kyckling smörgås :)


Som ni ser så luncha jag med Elin pelin :) Mysss

Glad


Sonic Syndicate



Den här låten går varm nu på morgonen så jag vaknar till lite (: Jag har skit brottom sitter i bh och ska hämta Melina om 30 min, inte bra zube.

Idag ska jag ev vacinera mig mot svininfluensan får se om man går baklänges hem där ifrån.
Pusss

Nej hörrni

nu väntar sängen på mig(A) Sov gott.

Från i sommras med elin pelin =)



elins poool med lite bool spel i sommras.

Jag är hemma hos Elin nu, hon hookar en kopp te, sen ska jag blädra genom skvaller pressen att dom orkar med, men faller sen för frestelsen och talar ut. haha nej skämt och sido. Vet inte vad vi ska göra snacka skit känns som att det var etthundra år sen jag såg kvinnan sist men det var ju bara två veckor sen. Haha (A) 

Men hörs sen när jag kommer hem.  puss




Alice in videoland




Den här låten går varm i min bild nu. Love it , va faktisgt Christoffer som sa åt mig att lyssna på den första gången (:

Hej sötisar


Idag har det fan inte hänt mycket, hatar att vara arbetslös, någon som har ett jobb över så är jag bra på allt och kan jobba i hela jävla värdlen just nu ! hehe.

Imorgon är det tandläkarn om jag inte mins helt fel, sen ska jag upp till läkarn också och kolla om det där med svin influensan är ju i risk grupp (astma) så får se vad dom tycket, man pallar ju inte bli förlamad eller någon liknande. Men sen sa min privat doktor att det kanske inte är jag som tar skada på vacinet utan mina barn kan göra det också, typ bli efterblivna. Men men, får se vad dom säger imorgon. Ska till Biblan imorgon också och hämta en bok som jag reserverat åt Stocklyn, för man fick bara låna den i 2 veckor :S sjukt.

ye ye, hörs senare.

Puss o kram






Sthlm boogie




Jag och melina har precis kollat på Sthlm boogie (: kul kul. Nu ska vi ner på sta och kolla pälsmössa till melina. Sen blir det nog hem till tant mia och våldgästa :)

Eheej


Har införskafat mig min pälsmössa nu <3 visar ikväll.
men nu är jag hemma hos Melina vet inte vad vi ska göra, mat, film eller baka :p haha







Plander för dagen

Leka med Melina vid 1
Köpa en pälsmössa =)


Och det var det ända, hatar att vara arbetslös :O

Heey

Fett dålig uppdatering igår, men va ialf hos Danne igår när jag sluta med Mia och Alexander, så kolla vi på jafars återkomst hihi, Aladdin. Sen åkte jag och M hem till Stocklyn ettag rökte snodde lite filmer, sen alla hem till var och en, jag kollade först på Twilight sen så kolla jag på halva Eastern Promises den är så jävla bra (A)


Hard woork woork, woork


Utsikt från Piren någon sommar.


Eller så är det inte så hard, haha. Jag och Niklas idag då juu, kul i jul.

Efter jobbet blir det film med M och D myssile myssi. Ja ja, Niklas tycker jag ska tvätta så jag gör väl de då(A)
Puss och KRAM

RSS 2.0